Sådan finder du et godt betalende salgsjob

Du kan være på udkig efter det forkerte job, hvis du har svært ved at finde et job i salget. Da jeg besluttede at gå ind i salget, jeg gjorde nogle jobsøgning basics. Jeg lærte, hvad virksomhederne er på udkig efter sælgere, og hvilke færdigheder jeg skal have. Det er vigtigt at forstå, hvad du gør.

For det første undersøgte jeg, om mine færdigheder og interesser ville tillade mig at finde et job i salget. Først var jeg nødt til at se på, hvad jeg var god til. Det er et problem for mig, når jeg forsøger at gøre for mange ting i mit liv. De bedste sælgere er ekstremt dygtige til det, de gør. De kan forenkle komplekse ideer til enkle sprog og udsagn.

Sådan skabte jeg mig et navn i salgsbranchen. Jeg tager komplekse problemer og omsætte dem til enkle udsagn, programmører forstår. Det har dog ikke altid været tilfældet. Alt for mange nystartede virksomheder forsøger at gøre det bedst mulige salgsprogram. Det er godt for deres omdømme. For at undgå at falde for denne fælde, besluttede jeg at udvikle en salgstale på min egen.

Dette er, hvordan jeg kan sige, at jeg med succes har byttet for mange virksomheder, og har formået at få et par af dem til at købe. Selvom jeg ikke altid lykkes, har jeg formået at etablere mig i denne branche, og det er det, jeg mener er nøglen til at sælge.

Hvordan kan du vide, om du er en stor sælger? Besvarelse af de rigtige spørgsmål kan gøre forskellen mellem et job, der betaler regningerne og en anden.

Min baggrund blev kondenseret til en kortfattet salgstale, og jeg var en succes.

Efter at have delt min baggrund og nogle af mine tidligere erfaringer, skabte jeg en overbevisende salgstale.

Min baggrund blev kondenseret til en kortfattet tonehøjde. Dette hjalp mig med at overbevise min arbejdsgiver om, at jeg var den bedste kandidat til jobbet og fremhævede mine resultater. Mine arbejdsgivere kaldte mig til sidst salgschefen. Men de kunne ikke afgøre, at ved min salgstale. Dette hjalp dem med at se mit potentiale og overbeviste dem om, at jeg var et værdifuldt aktiv for deres virksomhed.

Hvad er dine tidligere erfaringer? Selv om det ikke var et vanskeligt spørgsmål at stille mine arbejdsgivere, da de havde min salgstale, det havde en indvirkning på, hvordan jeg Kelly Services.

Min erfaring handlede mere om forretningsudvikling, som er salgschefens primære ansvar. Efter at jeg relateret min salgstale til min erfaring med at hjælpe mine virksomheder nå forbrugermarkedet og få eksponering, jeg rettet nogle bekymringer af min tidligere arbejdsgiver.

Min tidligere arbejdsgiver blev informeret om, at jeg havde et mål om at nå ud til højst 5.000 kunder. Min arbejdsgiver havde et budget på 10 millioner dollars om året, og jeg ville være nødvendigt at reducere mine reklameomkostninger med mindst $ 250 per måned. Men jeg var i stand til at vise, at min tidligere præstation numre var bedre end forventet.

Der er mange grunde til, at jeg var i stand til at opnå dette. Sammenfattende var mine salgsopkald meget vellykkede, fordi jeg vidste, hvad jeg solgte og hvorfor. Denne vigtige indsigt ville have forhindret mig i at blive så vellykket som jeg var.

Ved at undersøge din viden, færdigheder og evner, der er relevante for det produkt, du ønsker at sælge, kan du oprette din egen salgstale. Spørg dig selv: Hvad udmærker du dig ved? Du vil sandsynligvis dele de færdigheder, du har med andre, så de kan vedtage dit budskab og overbevisninger.

Beskriv, hvad du elsker at gøre.

– Hvordan ser fremtiden ud i denne jobprofil? – Hvad kan jeg lære af denne opgave, og hvad tror jeg, min nuværende position vil være?

– Hvad kan jeg ikke lide ved mit nuværende job? – Hvad elsker jeg ved mit nuværende job?

Skriv kommentar