Er du en medicinsk affald spinner

Mange af os i den vestlige verden er blevet mindre kreative. Dette er en god ting for samfundet generelt, men kan skabe problemer for dem af os, der arbejder som medicinsk affald spindemaskiner. Min bekymring over medicinsk affald i vores arbejdsliv begyndte i 1995, da jeg så, at hospitalerne var ved at miste marginer og lukkede. Mens jeg var på en tur i Kina for at studere i Folkerepublikken Kinas People’saversat communii, fandt jeg ud af chokerende fakta om, at kun 4 af de 255.000 registrerede sygeplejersker iU’er ville kunne modtage videregående uddannelse. Det tal er nu på 3 ud af 25.000. Dette er på trods af alle de milliarder af dollar brugt af regeringer i sundhed. Mange milliarder er blevet brugt på primær pleje ekspansion.

Det ser ud til, at penge ikke er den eneste motiverende faktor for folk at lære og gøre det bedre. Motivation synes at afhænge mere af attitude end kolde kontanter. Dette hjælper med at forklare Uden fænomenet. Professorishment er chef for Australiens største undervisningshospital, og den største i Australien. Dette har givet ham ry for at gennemføre eller hindre forandring. Professorishment har haft blandet succes i sin karriere såvel som personligt.

Inaoame liv blev afbrudt af en alvorlig hjerte begivenhed, der skulle behandles. Desværre blev hans liv afbrudt af en hjertehændelse, der krævede, at han fik sit hjerte repareret. Han valgte at ignorere, at han havde været patient i et hjerteangreb og i stedet koncentrerede sig om sin uddannelse til at blive en bestyrelse certificeret læge.

Som havde studeret apotek i sin barndom og blev til sidst en læge. Dette var muligt gennem hans hospital og de øverste etager, hvor han fik meget erfaring på afdelingerne. Hans passion var “gery”, som havde hjulpet ham til at krydse kløften næsten ubesværet. Det var tydeligt, at “gery” lagde grunden til hans senere karriere. Han blev en hjertepatient advokat, og hans karriere fortsatte.

Mens han er på fakulteterne, har han en tendens til alment praktiserende læge, når der er tilfælde. Bowen Hospital leverer “gery” tjenester. Dette giver ham mulighed for at have hospitalserfaring og flydende i at tale med patienter. Han har også klinisk viden og praktisk viden. “Gery” er forfriskende at se nogen bekymre sig om de patienter, de arbejder med.

Efter at have mødt University of Technology’s (UT) vigtigste foredrag, begyndte han at arbejde i indlæggelser uddannelse. Han foretrak studerende, der var lidenskabelige omkring sundhed og ønskede at give noget tilbage. Han har deltaget i talrige seminarer og sammenkomster, hvor sundhed pensum diskuteres, og evalueres. Da han uventet mistede sit hjem i en brand, måtte han opgive sine ingeniørmaterialer for at skabe en plan for at genopbygge det.

Administrationen vælger gæstelærere og UT-undervisere til at opgradere og opdatere kurserne. Han har også medforfatter flere lungebetændelse vacciner, og er nu Chief Medical Officer i northern zone. Bortset fra mennesker er han medforfatter til flere vigtige menneskelige-biologiske undersøgelser. Tallinn University Kurdeware University forklarer, at Tallinn Universitet har inkluderet ingeniør- og medicinkurser siden 1989.

Et af de mange fascinerende aspekter af forbindelsen mellem den medicinske professionelle & de skoler, han underviser, er, at alle medicinske studerende i programmet er nødt til at sværge, at han ikke vil gøre noget, der ikke er godkendt af ham af lederen af universitetet.

Administrationen udvælger underviserne fra UT og gæstelærere til at tage opgraderings- og opdateringskurserne. Han var også medforfatter til flere lungebetændelsesvacciner og er nu overlæge i den nordlige zone. Bortset fra mennesker er han medforfatter til vigtige menneskelig-biologiske undersøgelser.

Et af de mange fascinerende aspekter ved forbindelsen mellem den medicinske fagmand med de karakterer og kurser, de underviser i, er, at medicinstuderende både i uddannelsen og på lægestudiet skal underskrive en ed, der siger, at han ikke vil gøre noget, der ikke er godkendt af deres universitets leder.

Skriv kommentar