Baccarat Regler-Strategi, Historie og Leg

Baccarat er meget let at lære. Der er flere bordpositioner, som varierer afhængigt af antallet og placeringen af spillere. Forhandleren er den eneste, der rent faktisk holder kortet på alle tidspunkter. Der er normalt tre typer af væddemål til rådighed ved bordet. Bankhånd, spillerhånd og uafgjort kan alle være indsatser. Målet er at få en hånd med så tæt på ni mulige. Hvis du har mere end ni, skal du droppe de ti. Du vil derefter modtage en ny hånd. Du har mulighed for at beholde eller kassere kortet, hvis den værdi, du fik, er mellem nul og seks. Dealeren giver derefter hver spiller to kort.

Du kan ændre navnene på de kort, du har givet. Det første bogstav på et kort fortæller dig, hvor mange gange det blev spillet. Det andet brev fortæller dig, hvor mange gange det pågældende dæk er blevet tegnet. For eksempel vil et kort, der spilles fire gange, blive betragtet som et godt eksempel. Den tredje tegning er den tredje. Du kan vælge at beholde kortet, eller du kan kassere det. Hvis du beslutter dig for at beholde kortet, forbliver det i din besiddelse. For at kassere, vil kortet blive fjernet fra din hånd og placeret i kassere kurven. Hånden er Wh ace plus et kort. Et kort af høj værdi, f.eks. Det tredje kort er kendt som turn, fordi det fjerde kort (med billedsiden op) er det kort, der gives.

Håndens værdi måles i forhold til den anden. Hvis din hånd er mere værd end den anden, vil det vindende ciffer være det første. Floden og overskuddet er udpeget af henholdsvis det femte og sjette kort. Hvis hånden er mere kraftfuld end de andre, kaldes den ren. Den kongelige flush er den højest mulige hånd. En straight flush vinder dig mere.

Kortene kaldes baccarat fer, små franske rollings chemin du fer, en europæisk frugt, pieve de ferre (fransk fyrre), paire defer (Ace og King of the Same), roulette (engelsk hjul) og baccarat (det franske spil baccarat). Som skitseret i 1493-udgaven af reglerne for sandsynlighed, Comse un Exoude (nu kendt som fransk baccarat eller den europæiske version af baccarat), den franske version er forfader til moderne baccarat.

Der er to store varianter af Baccarat. Chemin de Fer har 6 kasser, 6 bord og en forhandler. Chemin de Fer er et større spil end Chemin de Fer. Hjulet erstattes af en forhandlers sko. Chemin de Fer har seks kasser, seks borde og en forhandler. Seks-dæk Baccarat er den foretrukne version, fordi det giver mere handling og en bedre strategi.

Skriv kommentar