At blive gravid og få en baby – Et barns perspektiv

Jeg har forsøgt at få et barn i så mange år nu. Jeg blev gift i begyndelsen af trediverne, og selv om vi prøvede i over et år, før jeg endelig gav op, endte med at blive gravid på min sene 30’erne. Min mand og jeg nød graviditeten meget, men blev frustrerede over problemet med at blive gravid. Vi opdagede, at der kun var 10% chance for, at jeg blev gravid i enhver månedlig cyklus eller cyklus.

Den næste ting, der skete, var, at vi begge blev ekstremt trætte konstant. Men vi har masser af håb, fordi vi har set et par andre succesfulde sager, og det lykkedes os at blive gravid to gange. Mine venner fortalte mig at bare gå i seng og aborter vil ske automatisk.

At blive gravid er en meget hård proces for enhver kvindes. Det er ikke sådan, de planlagde deres graviditet. Det er meget smertefuldt og meget trist. Hver morgen du vågner op og begynde at tænke, hvor meget du vil have bestået, og hvordan smerten vil gøre dig tage en smerte, men efter hver to check ups mors at være, er mere end sikker på, at de vil byde en baby ind i deres liv.

Enhver kvinde ved, at når du har undfanget tanken om at blive gravid, at det er meget muligt, men hver kvinde ved også, at det aldrig kunne ske, en eller anden grund kan de bare ikke undfange en baby, og de går til forskellige læger, der fortæller dem forskellige ting, og selv til tider tests, selv på en eller to Dr. besøg, de kan ikke blive gravid, ligesom de forsøgte at.

Men problemet med alle disse tests, de kører, der faktisk ikke hjælper, er testene er kun gjort, fordi de kan finde noget galt eller abort, som kan være farligt for både mor og barn.

At blive gravid og få et barn bør være en tid med stor lykke og spænding for alle involverede, og det er ikke denne gang, der er så mange problemer og komplikationer, selv efter de mange tests og tests, som lægen og hospitalet kører, og finder ud af, at du ikke er i stand til at blive gravid, eller måske er du gravid og i meget en krisetilstand, og ved ikke engang hvorfor, tingene bare gå i stykker nu.

Dette er grunden til, at du skal tage dit helbred, vente og ikke foretage unødvendige tests. Når du endelig kender sandheden om dig selv og et par andre fakta tale med din familie læge, vil han give dig den holdning og den forståelse, som du har brug for. På denne måde vil du vide, at der ikke er noget at være bekymret eller at være ophidset, læse et par gode bøger vil også gøre dig opdage et par ting, som vil hjælpe i din indsats for at have en sund graviditet og en god fødsel af din baby. På denne måde vil du føde en sund baby og også føde en af lykke og gøre forældre til din egen baby i processen.

Lad mig begynde med nogle af de problemer, som en kvinde er så meget i, der også kan forklares. Ægløsningsproblemer og uregelmæssige perioder

Ardannelse eller tåre i graviditeten livmoderhalsen

Sundhedsproblemer i æg eller sæd fra en kvinde

Embryo problemer hos dem, der har en familie historie aborter eller præ-modne overgangsalderen

Blodproblemer i barnet

Nogle andre problemer afhængigt af omstændighederne

Og andre problemer, der kan opstå nu

Det er videnskabeligt kendt, at en kvinde skal have op til 25% chance for, at hun undfanger et barn i hver månedlig cyklus og også for at give kvinden.

Chancen for at blive gravid er højest et par dage før ægløsning, fordi i løbet af denne tid modnes et modent æg, og æggets kvalitet var overlegen, og så var der en meget stor chance for at blive gravid start. Men det vigtigste, som alle lægerne spørger hjem, er, at det er ligegyldigt, hvor meget tid der går, før du bliver gravid, er det hele tiden.

Hvis du virkelig mener det alvorligt med, at hun får et barn, så er det bedste råd, du kan få, at finde ud af, hvordan du tager kontrol over dit helbred. Denne proces tilbydes til kvinde, der ønsker at vide, hvordan man laver store ændringer, til deres helbred, de ændringer, de er nødt til at gøre til det bedre. Hvis du vil have nogle flere oplysninger, så skal du læse min blog.

Skriv kommentar